Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

 

Pravila privatnosti

 

Zadnje ažurirano: 06/23/2023

 

Ispišite ovu politiku privatnosti

Društvo NESTLE ENTERPRISES SA Business Growth Solutions, putem društva Salvus d.o.o. kao distributera sadržaja, brine za privatnost Vaših osobnih podataka, stoga u našim Pravilima privatnosti možete pronaći sve informacije o osobnim podacima koje prikupljamo, svrhama u koje ih koristimo te načinu na koji ih obrađujemo. Nadalje, možete saznati kako prikupljenim podacima možete pristupiti i ažurirati ih te koja prava na zaštitu osobnih podataka ostvarujete.

 

OSOBNI PODATCI KOJE PRIKUPLJAMO

Prikupljamo samo one osobne podatke koje dobrovoljno podijelite s nama, a ovisno o usluzi koju odaberete, oni mogu obuhvaćati: ime, prezime, podatke za kontakt poput poštanske adrese, adrese e- pošte ili telefonskog broja.

Uz to prikupljamo:

 • podatke o korespondenciji, uključujući, primjerice, podatke o namjeravanoj ili stvarnoj upotrebi naših proizvoda, pitanja o našim proizvodima i sl.;
 • zdravstvene podatke, posebno podatke o potencijalnim nuspojavama uslijed uporabe nekog dodatka prehrani iz našeg asortimana i odgovarajuće zdravstvene podatke koje ste dobrovoljno pristali podijeliti s nama. Tim ćemo se podatcima koristiti samo za potrebe ispunjavanja svojih zakonskih obveza i nećemo ih dijeliti ni s jednom trećom stranom;
 • ostale podatke poput primjerice podatke o namjeravanoj ili stvarnoj upotrebi naših proizvoda, pitanja o našim proizvodima, evidenciju Vaše komunikacije s nama, pristanak za primanje promidžbenih i prodajnih ponuda te fotografija na kojima se nalazite, a poslali ste nam ih u okviru nagradnih igara ili natječaja.

 

KAKO PRIKUPLJAMO PODATKE O VAMA I IZVORI OSOBNIH PODATAKA

Podatke koje nam ustupite prikupljamo:

 • uz Vaš izričit pristanak, interakcijom izravno od Vas;
 • automatiziranim tehnologijama i interakcijama. Ovo se odnosi na podatke o Vašoj internetskoj aktivnosti i obrascima pretraživanja na našoj web stranici. Podatke prikupljamo uporabom kolačića, mrežnih pratilica, zapisa poslužitelja i sličnih tehnologija. Možemo primiti podatke o internetskoj aktivnosti i ako posjetite druga mrežna mjesta na kojima se implementiraju naši kolačići;

Više o kolačićima i tehnologijama koje društvo upotrebljava možete saznati ovdje.

 • Putem trećih strana ili javno dostupnih izvora. Podatke o Vama možemo prikupljati i putem trećih strana i komercijalno dostupnih izvora, uključujući pružatelje društvenih mreža, alate za agregaciju podataka i javne baze podataka.

 

KAKO UPOTREBLJAVAMO VAŠE PODATKE

Vaše podatke upotrebljavamo u sljedeće svrhe:

 • Komunikacija - podatke upotrebljavamo kako bismo odgovorili na Vaša pitanja i komentare u komunikaciji putem poveznica ili mrežnih stranica društva, kao što je značajka „Kontaktirajte s nama”.
 • Administracija - podatke upotrebljavamo za poslovne analize ili druge analitičke procese, u svrhu poboljšanja kvalitete poslovanja, usluga i proizvoda koje nudimo.
 • Sprječavanje i otkrivanje prijevara i kaznenih djela - podatke možemo upotrebljavati kako bismo pomogli u sprječavanju i otkrivanju prijevara i drugih kaznenih djela koja se mogu počiniti uporabom ili zlouporabom naših mrežnih stranica, proizvoda i usluga.
 • IT sigurnost i rad mrežne stranice - podatke upotrebljavamo za rješavanje problema, testiranje, održavanja i zaštitu naših IT sustava, uključujući ovu mrežnu stranicu.
  • Usklađenost s pravnim i regulatornim obvezama - podatke upotrebljavamo kako bismo bili usklađeni sa zakonskim obvezama koje se mogu javljati (primjerice, da bismo Vas obavijestili o povlačenju proizvoda).
  • Unapređenje proizvoda i usluga - podatke možemo prikupiti radi održavanja evidencije o nuspojavama na naše dodatke prehrani koje ste odlučili kupiti.
  • Komercijalne i marketinške svrhe - podatke možemo prikupljati da bismo s Vama podijelili informacije o novostima u ponudi, akcijama i pogodnostima, radi provođenja anketa o zadovoljstvu korisnika, nagradnih igara i drugih promidžbenih aktivnosti te radi obavještavanja o događanjima i savjetovanjima.
  • Kao povratne informacije - podatke koje ste nam pružili o proizvodima i uslugama Društva upotrebljavamo kako bi drugim klijentima ponudili povratne informacije.

 

BLOG

Mrežna stranica Društva nudi javno dostupan blog. Napominjemo da su svi podaci koje dobrovoljno pružate, a koji se objave na blogu, javno dostupni drugim korisnicima koji ih mogu pročitati, prikupiti i upotrijebiti. Da biste zatražili uklanjanje svojih osobnih podataka s našeg bloga, obratite nam se na dpo@salvushealth.com. U nekim slučajevima možda nećemo moći ukloniti Vaše osobne podatke, ali o tome ćemo Vas obavijestiti te obrazložiti zašto je tako.

 

SAVJETOVALIŠTE

Mrežna stranica Društva nudi javno dostupno savjetovalište u kojemu se možete informirati o našim proizvodima i uslugama te provjeriti dostupne termine za mjerenje vitaminsko-mineralog statusa u prostorima naših partnera – ljekarna. Napominjemo da su svi podaci savjetovališta isključivo informativnog karaktera.

 

PODATCI KOJE DIJELIMO

Neovisne treće strane. Otkrit ćemo Vaše osobne podatke za sljedeće ograničene poslovne potrebe:

 • Pružatelji usluga. Vaše osobne podatke možemo podijeliti s pružateljima usluga koji obavljaju određene funkcije ili usluge u naše ime. Među njima su i treće strane koje hostiraju našu mrežnu stranicu, upravljaju bazama podataka, provode analize, šalju obavijesti za nas ili obavljaju druge poslove u svrhu održavanja mrežnih stranica. Pružateljima usluga ne dopuštamo uporabu ili otkrivanje podataka, osim ako je to potrebno za pružanje usluga u naše ime.
 • Analitika. Trećim stranama možemo dopustiti prikupljanje podataka radi obavljanja analitike. Primjerice, naše mrežne stranice upotrebljavaju Googleove analitičke alate kako bismo saznali na koji način korisnici koriste naše usluge.
 • Zaštita naših mrežnih stranica i korisnika. Vaše osobne podatke možemo otkriti državnim ili drugim javnim tijelima ako utvrdimo da je otkrivanje potrebno radi sprječavanja nastanka štete, u vezi sa istragom sumnjivih ili protuzakonitih aktivnosti ili kršenjem Općih uvjeta korištenja.
 • Pravni postupak. Vaše osobne podatke možemo otkriti, u koliko bi to od nas zahtjevao nadležni sud, policija ili druga javna tijela, a radi usklađivanja s drugim pravnim i regulatornim obvezama.

Vaše osobne podatke ne dijelimo s Društvom (NESTLE ENTERPRISES SA Business Growth Solutions)

 

MREŽNA MJESTA TREĆIH STRANA

Na mrežnim stranicama Društva mogu se navoditi poveznice na mrežne stranice kojima upravljaju treće strane radi praktičnosti i informiranja. Spomenute mrežne stranice i aplikacije djeluju neovisno o nama i Društvo ih ne kontrolira. Savjetujemo da se upoznate s pravilima privatnosti trećih strana.

 

VAŠA PRAVA

Prema Uredbi o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka, imate određena prava u vezi s Vašim osobnim podatcima:

 • pravo na pristup podatcima: imate pravo provjeriti upotrebljavamo li Vaše podatke i na koji način, za što ih upotrebljavamo, koliko dugo ih zadržavamo. Također imate pravo zatražiti besplatnu kopiju sadržaja koji posjedujemo;
 • pravo na dijeljenje podataka: imate pravo zatražiti kopiju podataka za osobnu uporabu, uključujući dijeljenje s drugim subjektima;
 • pravo na ispravljanje podataka: ako smatrate da su Vaši podatci koje imamo netočni, nepotpuni ili nevjerodostojni, imate pravo zatražiti da ispravimo te podatke u svojim evidencijama;
 • pravo na zahtjev za uklanjanje podataka: imate pravo zatražiti da uklonimo Vaše podatke iz svojih evidencija;
 • pravo na zahtjev za ograničenje uporabe podataka: imate pravo zatražiti i ograničenje uporabe svojih podataka;
 • pravo na povlačenje suglasnosti: kad date suglasnost za uporabu podataka, možete je povući bilo kada.

Želite li iskoristiti bilo koje od navedenih prava i podnijeti zahtjev, možete se javiti našem službeniku za zaštitu osobnih podataka nadpo@salvushealth.com.

Ako smatrate da su Vam prava povrijeđena prikupljanjem, upotrebom, obradom, zadržavanjem ili prijenosom osobnih podataka, imate pravo podnijeti pritužbu Agenciji za zaštitu osobnih podataka.

Ako ne želite primati naše obavijesti putem e-pošte, kontaktirajte nas e-poštom: dpo@salvushealth.com ili slijedite upute za prekid primanja e-poruka na dnu svake marketinške e-poruke.

Zahtjev kojim odbijate primanje naših promidžbenih poruka ne primjenjuje se na poruke koje zatražite ili koje nisu marketinške prirode. Primjerice, možemo Vam se javiti u vezi s bilo kojom kupnjom koju ste izvršili kod nas, čak i ako odlučite da ne želite primati komercijalne poruke.

 

ZADRŽAVANJE PODATAKA

Vaše ćemo podatke zadržati samo onoliko koliko je nužno da bismo ispunili svrhe zbog kojih ih prikupljamo, uključujući ispunjavanje svih pravnih, računovodstvenih ili izvještajnih zahtjeva na koje se primjenjuju, kao i za rješavanje sporova i izvršavanje naših ugovora.

Zdravstveni podatci. Vodimo evidenciju osoba koji prijavljuju nuspojave uzrokovane našim dodatcima prehrani. Navedenim ćemo se podatcima koristiti samo za potrebe ispunjavanja svojih pravnih obveza i nećemo ih dijeliti ni sa jednom trećom stranom. Dani pristanak možete povući u bilo kojem trenutku putem e-pošte nadpo@salvushealth.com.

 

KAKO ŠTITIMO OSOBNE PODATKE

Podatci koji se prenose na internetu ili pohranjuju na poslužitelju nikada ne mogu biti apsolutno sigurni. Iako nastojimo zaštititi Vaše osobne podatke i privatnost, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost i stoga ne možemo biti odgovorni za krađu, uništenje ili nenamjerno otkrivanje podataka.

Međutim, primjenjujemo razumne sigurnosne mjere kako bismo spriječili gubitak, zlouporabu, neovlašteni pristup, otkrivanje, izmjenu ili uništenje podataka. Osim toga, zaposlenicima, zastupnicima, izvođačima i trećim stranama koje moraju znati Vaše podatke, ograničavamo pristup tim podatcima. Oni će ih obrađivati samo prema našim uputama i podliježu obvezi povjerljivosti.

 

AŽURIRANJA PRAVILA PRIVATNOSTI

Društvo zadržava pravo izmjene Pravila privatnosti u svakom trenutku i iz bilo kojeg razloga. Ako do toga dođe, promjene će biti objavljene na ovoj stranici, uz naznaku zadnjeg datuma ažuriranja. Društvo ne preuzima obvezu prethodnog obavještavanja te isključuje svoju odgovornost za moguće štetne posljedice takvih izmjena. Vaša je odgovornost provjeriti i upoznati se s eventualnim promjenama Pravila privatnosti.

 

KAKO STUPITI U KONTAKT S NAMA

Ako imate pitanja ili komentare u vezi ovih Pravila ili želite da ažuriramo Vaše podatke ili postavke, kontaktirajte nas putem: dpo@salvushealth.com ili na adresu Toplička cesta 100, Donja Stubica.