Molimo Vas da pozorno pročitate opće uvijete korištenja.

Zadnje ažurirano: 04/26/2021

Društvo The Bountiful Company i njegove podružnice, uključujući, bez ograničenja, društva American Health, Inc., Balance Bar Company, Best Bar Ever, Inc., Dr. Organic Limited, The Ester-C Company, Home Health Products, LLC, Met-Rex Substrate Technology, Inc., Nature's Bounty (NY), Inc., Puritan's Pride, Inc., Rexall Sundown, Inc., Solgar, Inc., United States Nutrition, Inc. i VIta Health Products, Inc., (zajedničkog naziva "Društvo", "mi", "nas"), putem društva Salvus d.o.o. kao distributera sadržaja, na ovoj mrežnoj stranici pruža općenite informacije o mnogim temama, proizvodima i uslugama vezanima uz zaštitu zdravlja. Svrha informacija nije davanje medicinskih savjeta niti uputa za korištenje pojedinih proizvoda. Ova mrežna stranica ne sadržava potpune medicinske informacije niti joj je to svrha, već služi kao dodatak, a ne zamjena za savjet liječnika, niti se treba shvatiti kao preporuka za bilo koji oblik liječenja.

Imajte na umu da se za određene funkcionalnosti mrežne stranice primjenjuju posebni uvjeti, poput posebnih pravila za određene nagradne igre, ankete ili druge slične aktivnosti. Svi takvi uvjeti dodaju se Općim uvjetima i, u slučaju sukoba, imaju prednost pred Općim uvjetima.

Prihvaćanjem Općih uvjeta potvrđujete da ste s njima upoznati, da ste ih razumjeli i da ih prihvaćate te ujedno dajete suglasnost za primanje podataka, materijala i informacija dostupnih na ili putem mrežne stranice i dozvolu Društvu da upotrebljava, objavljuje ili na svaki drugi način prikazuje materijale koje ste objavili na mrežnoj stranici pod uvjetima i na način definiran u nastavku.


INTELEKTUALNO VLASNIŠTVO

Informacije, softwear, dizajn, materijali, funkcije, vizualni identitet i podaci koji su sastavni dio mrežne stranice (dalje u tekstu: „Sadržaj“) su intelektualno vlasništvo Društva.

Društvo Vam dodjeljuje ne-ekskluzivo, opozivo, osobno i neprenosivo pravo na korištenje sadržaja mrežne stranice. Stranicu i sadržaje koji se na njoj nalaze možete koristiti samo za osobnu upotrebu isključivo u svrhu za koju je stranica namijenjena. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, prenositi, izvoditi, emitirati, objavljivati, licencirati, vršiti inženjering, prodavati ili stvarati izvedena djela iz mrežne stranice ili bilo kojeg dijela Sadržaja. INFORMACIJE, STRUČNI SAVJETI I ZDRAVSTVENI PODACI

Informacije dostupne na ovoj mrežnoj stranici ne smatraju se zdravstveni savjetima, dijagnozom ili preporukom za liječenje te se pružaju samo u informativne svrhe. Neki dijelovi mrežne stranice omogućuju Vam postavljanje pitanja Društvu ili suradnicima. Društvo ne jamči niti ne odgovara za savjete koje drugi korisnici dijele putem mrežne stranice bez obzira na njihove kvalifikacije. Upozoravamo Vas da nikada ne biste trebali upotrebljavati podatke koje dobijete na mrežnim stranicama kao temelj za dijagnozu ili liječenje bilo kojeg zdravstvenog problema ili kao zamjenu za bilo kakve lijekove ili drugo liječenje koje je propisao liječnik ili drugi ovlašteni pružatelj zdravstvenih usluga ili zaštite.

Molimo Vas da se posavjetujte sa svojim liječnikom ili drugim ovlaštenim zdravstvenim stručnjakom u vezi informacija koje dobijete putem mrežne stranice prije nego što počnete upotrebljavati nove lijekove ili dodatke.


PRAVILA PRIVATNOSTI

Pravila privatnosti utvrđuju postupanje Društva u pogledu osobnih podataka koje prikupljamo putem mrežne stranice. Pravila privatnosti sastavni su dio Općih uvjeta te korištenjem mrežne stranice pristajete na prikupljanje, obradu, zadržavanje i prijenos podataka pod uvjetima i kako je propisano u Pravilima privatnosti ove mrežne stranice kojima možete pristupiti ovdje.


INFORMACIJE I MATERIJALI KOJE OBJAVLJUJETE

Putem mreže stranice možete dijeliti informacije i materijale (dalje: Materijali). Objavom Materijala Društvu dajete ne-ekskluzivno, besplatno, vremenski, prostorno i sadržajno neograničeno te neopozivo i prenosivo pravo na korištenje svih materijala koje ste podijeli putem mrežne stranice. Dijeljenjem Materijala izjavljujete i jamčite da ste njihov vlasnik ili da imate pravo njima raspolagati kako je opisano u ovom odjeljku.

Osim uz ograničenja navedena u Pravilima privatnosti, ne jamčimo da će objavljeni Materijali biti tajni pa preporučujemo da ne objavljujete Materijale koje ne želite učiniti javno dostupnima.

Objavljene Materijale možemo ukloniti bez najave i iz bilo kojeg razloga.

Isključivo ste odgovorni za vlastitu interakciju s drugim korisnicima mrežne stranice i za Materijale objavljene od strane drugih korisnika koje distribuirate te za posljedice slanja i objavljivanja istih.

Imajte na umu da Društvo ne prihvaća i ne razmatra nezatražene ideje ili materijale za proizvode ili usluge, pa čak niti radi poboljšanja proizvoda ili usluga. Za sve nezatražene materijale i ideje koje objavite ili nam ih pošaljete putem mrežne stranice imamo licencu, u skladu s gore navedenim pravilima.

Društvo ne provjerava niti ne odobrava mišljenja, savjete ili preporuke koje su korisnici objavili ili poslali i izričito se odriče bilo kakve odgovornosti u vezi s istima. Ako otkrijete bilo koji sadržaj koji krši ove Uvjete, možete ga prijaviti na dpo@salvushealth.com.


POVEZNICE NA MREŽNE STRANICE TREĆIH STRANA

Mrežna stranica može sadržavati poveznice na druge mrežne stranice ili elektroničke usluge kojima Društvo ne upravlja i za koje ne odgovara. Poveznice su tu zbog Vas, no Društvo se odriče svake odgovornost za bilo kakve informacije do kojih dolazite putem spomenutih poveznica.


ODRICANJE OD ODGOVORNOSTI

Mrežnu stranicu upotrebljavate na vlastiti odgovornost.

Pridržavamo pravo ograničiti ili ukinuti Vaš pristup mrežnoj stranici ili bilo kojoj njenoj značajki ili njihovom dijelu, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne najave, ako postoji sumnja da ste prekršili pravila navedena u ovim Općim uvjetima.

Ako preuzmete bilo koji materijal s mrežne stranice, to činite po vlastitom odabiru i razumijete i prihvaćate odgovornost za svaku eventualnu štetu na Vašem uređaju.

Društvo ne preuzima odgovornost niti na bilo koji način jamči za cjelovitost, točnost, primjerenost, korisnost, pravodobnost ili pouzdanost materijala objavljenih na mrežnoj stranici.


OGRANIČENJE ODGOVORNOSTI

Društvo i naši suradnici nisu odgovorni za bilo kakvu izravnu ili neizravnu štetu, čak i onda kada je Društvo ili bilo tko od partnera obaviješteno o mogućoj šteti, što je primjenjivo u granicama dopuštenim pozitivnim pravnim propisima. Odredbe ovih Općih uvjeta, imaju se tumačiti u skladu s pravom Republike Hrvatske.


PROMJENE OPĆIH UVJETA KORIŠTENJA

Društvo pridržava pravo promijeniti Opće uvjete u bilo kojem trenutku i to tako da objavi izmijene na ovoj mrežnoj stranici, uz naznaku datuma stupanja na snagu. Nastavkom korištenja mrežne stranice pristajete na izmjene.

Ako imate pitanja ili komentare o ovim Uvjetima ili Uslugama, kontaktirajte nas putem:
dpo@salvushealth.com ili na adresu Toplička cesta 100, Donja Stubica.