January blues? To je vrsta glazbe, ili…?

Doznajte kako do energije kojom ćete premostiti siječanjsku depresiju i tjeskobu!

article image

 

Siječanj je novi srpanj! 

 

Osjetite energiju koja nosi vaš imunitet i dobar osjećaj! 

S blagdanskim lampicama ugasilo se i naše raspoloženje? Stalno vam se spava, nabili ste koji kilogram viška, osjećate neku bezvoljnost i tjeskobu, a povratak na posao, u školu i vrtić čini vam se kao nemoguć zadatak za odraditi, a kamoli preživjeti? Ne brinite, niste sami – osjećate popularni „January blues“ ili „siječanjsku tjeskobu“ – loše raspoloženje koje nas „hvata“ u siječnju zbog nedostatka boravka na suncu, kratkog dana, manjka tjelesne aktivnosti i sl. Ponekad, „January blues“ kod nekih od nas može prerasti u sezonski afektivni poremećaj koji može biti itekako izazovan.

Nasreću, postoji rješenje koje možemo sprovesti sami! Potrebne su nam dvije stvari – energija i dobra volja! Evo što nam je činiti.

 

#1 Ne zaboravite redovito izlaziti na zrak!

Boravak na otvorenom esencijalan je za naše zdravlje – psihičko i fizičko. Odredite vrijeme u danu kada ćete šetati – poželjno u društvu dragih ljudi. Dobre ideje rađaju se hodajući. Dodatno, nedostatak vitamina D koji nastaje zbog boravka u zatvorenom, nadoknadite odgovarajućim namirnicama i Solgar tekućim vitaminom D 2500 IU.

 

#2 Preventivno hranite svoj imunitet kako bi štitio vaš organizam od napada koji vas mogu dodatno izmoriti.

Boravak na otvorenom svakako će pridonijeti zdravlju vašeg imuniteta, a glavnu ulogu u snaženju imuniteta moraju igrati pomno odabrani nutrijenti poput vitamina C, cinka i drugih iz Solgarovog arsenala.*

 

#3 Birajte dodatke prehrani koji sadrže nutrijente koji pridonose normalnoj psihološkoj funkciji.

Ester C sadrži patentirani ne kiseli oblik vitamina C koji doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji kao i jantarne bočice Solgara koje u svojem sastavu sadrže vitamine B6, B12 te magnezij citrat.**

 

Vaš Solgar

 

Ne zaboravite na važnost uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

* Vitamin C doprinosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava. Cink doprinosi normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

** Vitamini C, B12 i B6 te magnezij doprinose normalnom funkcioniranju imunosnog sustava.

Podijeli: