Snaga je u nama

Od svake kupnje Solgar Skin, Nails & Hair proizvoda, donirat ćemo 10 kuna udrugama Europa Donna Hrvatska i Nismo Same.

article image

Devetu godinu zaredom, tvrtka Salvus podržava osobe oboljele od raka dojke. Ove godine, u suradnji s udrugama Europa Donna Hrvatska i Nismo Same, prikupljamo sredstva za psihološku pomoć oboljelima od karcinoma dojke i za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju.

U listopadu nabavite Solgar Skin, Nails and Hair Formulu u bilo kojoj ljekarni, a od svake prodane bočice, donirat ćemo 10 kuna udrugama Europa Donna Hrvatska za psihološku pomoć oboljelima od karcinoma dojke i Nismo same za projekt besplatnog prijevoza taksijem na kemoterapiju.

Tvrtka Salvus već devetu godinu zaredom donira novac udrugama žena oboljelih od raka, no ovaj put putem kampanje SNAGA JE U NAMA, rekla je brand menadžerica Solgara, dr. Svjetlana Benčić Colarić: „Liječenje raka dojke je dugotrajan proces, a teške lijekove tijelo nerijetko podnosi vrlo loše. Salvus je zato odabrao Solgarov proizvod Skin, Nails and Hair jer ljepota i zdravlje organizma dolaze iznutra. Vjerujem da će se građani i ove godine odazvati te poduprijeti našu kampanju SNAGA JE U NAMA te da ćemo zajedno učiniti mnogo”, istaknula je dr. Benčić Colarić.

Podržite kampanju online kupnjom Solgar Skin, Nails and Hair Formule u online ljekarnama.

Više o kampanji doznajte na našim stranicama na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Podijeli: