SOLGAR PROBAVNI ENZIMI TBL ZA ŽVAK A50

Tablete 50
  • Tablete za žvakanje posebno izrađene za vegane (enzimi biljnog podrijetla)
  • Specijalizirana formula s nekoliko probavnih enzima, kao podrška restriktivnoj dijeti vegana
  • Ne sadržava šećer, sol i škrob
3/dan Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka , Pogodno za vegane, Pogodno za vegetarijance
Podijeli:

SOLGAR PROBAVNI ENZIMI sadržavaju kompleks enzima. Enzimi u toj formulaciji nisu životinjskog podrijetla, što ih čini idealnim dodatkom za sve s veganskim načinom prehrane. Preporučena  doza je 1 – 3 tablete na dan.

Probavljanje hrane je složeni proces tijekom kojeg naš organizam razgrađuje hranu koristeći se probavnim enzimima, koje proizvode gušterača i tanko crijevo. Ako nemamo dovoljno probavnih enzima u tijelu, hrana koju unosimo se ne probavlja i ne apsorbiraju se nutrijenti. Zbog toga možemo imati manjak nekih nutrijenata unatoč pravilnoj i raznovrsnoj prehrani. Ova specijalizirana formula sadržava probavne enzime biljnog porijekla uključujući lipaze, amilaze, proteaze, amiloglukozidaze i celulaze.

Svi Solgar® proizvodi imaju "Zlatni standard" za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Enzimi biljnog podrijetla (lipaze, amilaze, proteaze, amiloglukozidaze, celulaze)

Za detaljne informacije o hranjivim sastojcima provjerite naljepnicu

Ključne hranjive tvari:

Mješavina enzima
432 mg

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.