SOLGAR OMEGA-3 DOUBLE STRENGTH CAPS A30

Meke kapsule 30
  • Sadržava optimalan omjer EPA / DHA
  • Za zdravlje srca
  • Odlična potpora ukupnom zdravlju
  • Nezasićene masne kiseline EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA).
  • Ne sadržava šećer, sol i škrob
1/dan Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka
Podijeli:

SOLGAR OMEGA-3 DOUBLE STRENGTH sadržava visoke koncentracije prirodne omega-3, masne kiseline s povoljnim utjecajem na cijeli organizam, a osobito na zdravlje srca.

Omega-3 masne kiseline su esencijalne jer ih naš organizam ne može sam sintetizirati. SOLGAR OMEGA-3 DOUBLE STRENGTH sastoji se od dva najvažnija oblika omega-3, a to su eikosapentaenska kiselina (EPA) i dokosaheksaenska kiselina (DHA). Najbolji izvori omega masnih kiselina su ribe poput sardina, skuše i lososa. Ovaj proizvod ima idealan omjer omega-3 masnih kiseilna i dobiven je molekularnom destilacijom kako bi se uklonio svaki trag žive.

DHA i EPA doprinose normalnoj funkciji srca.

Koristan učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA

Svi Solgar® proizvodi imaju "Zlatni standard" za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Koncentrat ribljeg ulja koji sadrži: eikosapentaenska kiselina (EPA), dokosaheksaenska kiselina (DHA)

Za detaljne informacije o hranjivim sastojcima provjerite naljepnicu

Ključne hranjive tvari:

Riblje ulje
1200 mg
EPA
360 mg
DHA
240 mg

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.