SOLGAR OMEGA-3 CAPS A60

Meke kapsule 60
  • Za zdravlje srca
  • Prirodni izvor omega-3 (EPA/DHA)
  • Nezasićene masne kiseline EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA).
  • Odlična potpora zdravlju
  • Ne sadržava šećer, sol i škrob
1/dan Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka
Podijeli:

SOLGAR OMEGA-3 je prirodan izvor omega-3 polinezasićenih masnih kiselina EPA i DHA, u obliku koncentriranog ribljeg ulja.

Omega-3 masne kiseline su takozvane dobre masti, koje su esencijalne jer ih naš organizam ne može sam sintetizirati.

Solgar Omega-3 sadržava najvažnije oblike omega-3 masnih kiselina, a to su EPA (eikosapentaenska kiselina) i DHA (dokosaheksaenska kiselina). Bogat izvor ovih masnih kiselina je ulje plave ribe, primjerice sardine, skuše i lososa. Ovaj proizvod ima idealan omjer omega-3 masnih kiselina. Dobiven je molekularnom destilacijom, čime je uklonjena živa te je optimalan dodatak za potporu zdravlju.

EPA i DHA pridonose normalnoj funkciji srca (blagotvorni učinak postiže se dnevnim unosom 250 mg EPA i DHA) 

Svi Solgar® proizvodi imaju "Zlatni standard" za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Koncentrat ribljeg ulja (koji sadrži eikosapentaensku (EPA) i dokosaheksaensku kiselinu (DHA)

Za detaljne informacije o hranjivim sastojcima provjerite naljepnicu

Ključne hranjive tvari:

Riblje ulje
1000 mg
EPA
160 mg
DHA
100 mg

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.