SOLGAR LECITIN 1360 MG CAPS A100

Meke kapsule 100
  • Lecitin iz prirodnog izvora, najkvalitetnije soje
  • Neophodan našem tijelu za brojne funkcije
  • Ne sadrži šećer, sol i škrob
6/dan Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka
Podijeli:

SOLGAR® LECITIN 1360 mg je dobiven iz najkvalitetnije soje, koja je prirodan izvor ovog nutrijenta potrebnog svakoj našoj stanici.

Lecitin je prirodno prisutan u biljkama i životinjama. Pripada skupini fosfolipida. Lecitin daje strukturu staničnoj membrani i važan je za transport nekih nutrijenata u stanice. Ima i važnu ulogu u transportu masti.

Dobar izvor lecitina su jetra i druge iznutrice te soja i žumanjak jajeta. Iako lecitin po svojoj strukturi spada u masti, ima djelovanje poput emulgatora i na taj način pomaže degradaciju masti i kolesterola.

Budući da posljednjih godina pada udio hrane bogate lecitinom u prehrani, lecitin u obliku dodatka prehrani je dobar način da se nadoknadi ovaj važan nutrijent.

Svi Solgar® proizvodi imaju "Zlatni standard" za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći prirodne izvore i inovacije od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

Sojin lecitin

Za detaljne informacije o hranjivim sastojcima provjerite naljepnicu

Ključne hranjive tvari:

Sojin lecitin
8160 mg

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.