SOLGAR L-GLUTAMIN 500 mg CAPS A50

Kapsule biljnog porijekla 50
  • Aminokiselina koju trebaju svi mišići u našem tijelu
  • Popularna kod ljudi koji imaju aktivni životni stil
  • Dobar dodatak kod onih koji već uzimaju proteine sirutke
  • Pogodno za vegane i vegetarijance
  • Košer
1/dan Bez glutena, Bez mliječnih sastojaka , Košer, Pogodno za vegane, Pogodno za vegetarijance
Podijeli:

L-glutamin je najzastupljenija aminokiselina u našem tijelu i velike količine su pohranjene u mišićma. Zapravo, oko 60 % sveukupne količine aminokiselina u mišićima otpada na glutamin. Glutamin je neesencijalna aminokiselina (naše tijelo ju može sintetizirati), ali, budući da osigurava gorivo našim mišićima, u nekim situacijama potrebe za glutaminom su povećane. Naprimjer, tijekom intenzivnog vježbanja se prazne rezerve glutamina, jer je tijelo pod stresom i mišići zahtijevaju veće količine ove aminokiseline.

Prirodni izvor glutamina je govedina hranjena travom, riba (koja nije iz uzgoja), svježi sir, šparoge i brokula. Čak i kad se osigura visok unos hrane bogate glutaminom ili dodatni unos glutamina u obliku proteina sirutke, uzimanje dodatka može imati povoljne utjecaje.

SOLGAR L-GLUTAMIN 500 mg kapsule na biljnoj bazi su pogodne za vegane, vegetarijance te osobe na košer prehrani. Preporučeni unos je 1 kapsula na dan.

Svi Solgar® proizvodi imaju "Zlatni standard" za izvrsnost. Proizvedeni su koristeći se prirodnim izvorima i inovacijama od 1947. godine. Solgar® je idealna suplementacija za dobro zdravlje.

L-glutamin

Za detaljne informacije o hranjivim sastojcima provjerite naljepnicu

Ključne hranjive tvari:

L-glutamin
500 mg

Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.